Helgen

Hej bloggisen och förlåt mig för den usla uppdateringen. Tänkte i varje fall ge er en lite sammanfattning av min helg!

Fredag: Jag var ju som sagt hemma under dagen p.g.a branden och på kvällen var jag med Mattias. Vi kollade på Pirates of the Carribbean 1 och somnade tidigt, väldigt skönt men också lite pensionärsaktigt, haha.

 

Lördag: Jag åkte hem till mamma ungefär vid 13 och började förbereda inför min tjejmiddag jag skulle ha senare på kvällen. Vi var sex tjejer + mig vilket jag tyckte var lagom. Jag hade i varje fall hur kul som helst faktiskt och på bilden ovan ser ni vad jag fick av mina fina vänner! I varje fall så drog alla vid 23-tiden och då diskade jag och Andrea undan lite, lade oss i min säng med vår alkoholfria skumpa och åt chips och somnade runt halv ett ungefär. Lyckad kväll!

Söndag/idag: Jag åkte från mamma runt 12 och åkte hem till pappa. Där hade vi idag släktfirande för mig och fick jättefina saker, dock så har jag inte hunnit fota dem än. Efter det så åkte jag vidare på personalfest med jobbet på en irländsk pub på Kungsgatan! Vi åt jättegod mat, pratade, dansade osv. Hade faktiskt väldigt roligt! Många av dem på mitt jobb har ju utländskt ursprung och det roligaste var nästan att se dem dansa till musik från deras hemland, haha. Nu ligger jag i varje fall trött och nyduschad i min säng. Är lite smånervös för imorgon är det ju min födelsedaaaag. Äntligen min tur!! Livet som decemberbarn är inte lätt, det kan jag lova!

Tänkte bara passa på att slänga in lite uppdatering i alla fall. Än en gång, förlåt för att jag lämnar bloggen uppdaterad.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..