Ribs-night


Hello hello! Detta är det första inlägget skrivet från min nya telefon, yeey! Jag har precis avnjutit revbenspjäll hemma hos pappa och sitter nu svinmätt och jäser vid matbordet. Eat til’ you drop som min kära pojkvän brukar säga, haha! 😉

Idag har jag fyndat på mellandagsrean och är jättenöjd! Jag köpte ett par mörkblå Levis jeans som dock inte var på rea, men har länge tänkt köpa ett par så nu slog jag till! Köpte även kort typ av kappa från Zara som jag gått och suktat efter i månader till halva priset, så det är jag jäääätteglad över! 😃 Utöver det köpte jag även en svart, klockad kjol vilket var väldigt välbehövt. Jag har även spelat in poddavsnitt 3 med min kära vän Andrea, temat är nyårslöften och det kommer upp på nyårsafton lämpligt nog!

Kram på er!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..