Ni har väl inte missat?

Idag kom min första artikel för Devote upp, självklart är den inom bakning. Wihoo! På bilden ser ni en sneakpeak från artikeln och vad det faktiskt var för recept jag la upp. Vad tycker ni, en lite rolig variant på chocolate chip cookies, va? Tänker inte spoila så mycket mer, men kan i alla fall säga att det är ett lätt och ganska snabbt recept som ni allihop kommer klara galant. 

Ni hittar artikeln och receptet HÄÄÄÄR!

På tal om bakning och Halloween-recept, den här helgen kommer jag lägga upp ett nytt recept under hela helgen. Idag hänvisar jag ju till artikeln, men imorgon och på söndag kommer det upp ett bakrecept vardera. Jag vet att Halloween inte är förrän nästa helg, men för att ni ska ha chans att hinna baka recepten så lägger jag upp dem redan den här helgen. Kul va?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..