Måndag

Måndag

Hallå där! Har haft lite strul med att komma in på mitt konto på Devote, och de inlägg jag publicerade igår kom inte heller upp då. Det var därför det sista Halloween-receptet kom upp idag och inte igår som utlovat. Hur som helst, nu verkar det fungera!

Idag är det måndag och jag jobbade från ganska tidigt imorse, skönt på något sätt att komma igång på en gång och inte låta hela dagen pasera åt ingenting bara för att det är måndag. Dock var jag väldigt trött imorse, var ute i lördags så fick inte så mycket sömn på natten mellan lördag och söndag. Hade dessutom skrivit Högskoleprovet hela lördagen, så var trött redan innan jag gick ut, haha. En trött helg med andra ord, men är på banan nu!

Sen åkte jag och hämtade nycklarna till Hyris – imorgon flyttar vi!! Det ska bli så himla kul! Ikväll ska jag hjälpa Oskar att packa i ordning en del av hans grejer och sen ska vi äta middag hemma hos hans mamma. Sista kvällen hemma spenderar vi hos mig, så efter maten åker vi tillbaka till mig. Hoppas ni får en fin måndagskväll!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..