Till hyris – badrumsgrejer

Badrummet i Hyris är vitt med grått golv, så vi ville ju såklart ha handdukar till badrummet som matchade de färgerna. Lyckligtvis så fick jag superfina Missoni-handdukar från Andrea i studentpresent, de är de randiga ni ser på bilden. Har två badlakan och två mindre handdukar som är tänkt till händerna, men kommer bara använda en av de mindre. Detta är för att vi köpt två beige-gråa handdukar som vi kommer använda till våra egna ansikten och händer, och sen kommer vi använda en av de mindre Missoni-handdukarna som gästhandduk. 

Till detta har vi sedan köpt en badrumsmatta som matchar våra enfärgade, mindre handdukar, samt lite andra smågrejer att ha vid handfatet. Hur gulliga är inte tandborstsmuggarna på första bilden? Supersöta!

Förutom Missoni-handdukarna så kommer allting från H&M-home!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..