Pink passion

c1000x652

  1. Linda skriver:

    Hej! Jag har en fråga till eran podd. Jag har träffat min kille i snart 7-8 månader. Nyligen berättade han för mig att han träffat sitt ex under denna tid. Hon har ringt honom för att hon varit ledsen och velat prata, och enligt honom har hon inte haft någon annan att prata med. De har alltså träffats bara dom två utan att jag vetat om det, flera gånger. Han har undanhålligt detta från mig pga att han varit rädd för vad jag ska tycka. Han har dock ändå träffat henne för att han velat vara snäll och hjälpa henne. Jag frågade om han tror att hon fortfarande har känslor kvar för honom, och det har hon.. Han säger dock att det inte är något alls mellan dom längre. Vad tycker ni om detta? Är det okej? Vad borde jag säga till honom? Jag blev iaf jätteledsen att han undanhålligt detta ifrån mig..

    Tack på förhand!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..