Hur är jag som person?

Okej, den här listan cirkulerar verkligen big time på en hel rad med bloggar, men jag kan förstå det eftersom den skiljer sig ganska mycket åt från många andra. Jag tänkte i alla fall bli en av alla som också gör ett inlägg av den!

IMG_9554

… Vid matbordet?
När jag är hemma så äter vi faktiskt oftare vid soffan än vid vårt faktiska matbord, jag vet inte varför det blivit så. Det är ju egentligen mycket trevligare att äta vid matbordet och man når maten mycket bättre vid ett normalhögt bord. Ändå så hamnar vi där varje kväll, haha. Men rent bordsskicksmässigt så är jag helt normal i mina ögon, är jag borta så väntar jag med att börja äta, tackar för maten och dukar undan efter mig. Eftersom jag tycker om att laga mat har jag inga problem med att hjälpa till med matlagningen heller, sitter nog väldigt sällan och bara väntar på att maten ska serveras.

1461461688-256

… På nattklubben?
Om ni lyssnar på podden så har ni kanske hört att jag och Andrea helst festar ”kort men intensivt”, med det menar vi att vi hellre kör på ordentligt och går hem kl 2 än att stanna ute till 4-5 på morgonen. Jag hatar verkligen att sova bort dagen efter och vill gärna hinna hem, ta något att äta och faktiskt orka ta bort sminket innan jag går och lägger mig, inte däcka så fort jag kommer hem.

Men väl inne på klubben så gillar jag absolut att dansa, trots att jag egentligen inte alls är bra på det. Jag dansar dock sällan nykter utan behöver lite tid på mig innan jag känner mig bekväm. Helst av allt har jag på mig ett par snygga byxor, ett par klackar jag orkar gå i hela kvällen och lockat hår!

IMG_9743

… På stranden?
Precis som alla andra skrivit här så är jag inte längre den som orkar ligga i solen och pressa. Varför gjorde man det så mycket förut, det var ju inte ens bekvämt? Man svettades som en gris och råkade man somna vaknade man av att man knappt kunde andas, haha. Nej, numera ligger jag hellre i skuggan, i alla fall  med ansiktet. En podcast och tillgång till något att dricka är ett måste för mig!

… I klädbutiken?
Till viss del har jag lärt känna min kropp ganska bra, vissa plagg behöver jag sällan prova längre. Jag vet liksom vad jag tycker är fint och har oftast en bra uppfattning om hur just det plagget kommer se ut på mig. Däremot så är jag mitt emellan XS och S, i vissa plagg sitter XS betydligt bättre och i vissa behöver jag ha M för att inte brösten ska se tillplattade ut. Jag provar i vart fall hellre kläder hemma och är alltid disciplinerad nog att lämna tillbaka sånt jag inte vill ha!

… Hemma hos andra?
Precis som jag nämnde tidigare så hjälper jag gärna till, men det här beror ju också på vem det är jag är hemma hos. När Andrea flyttar hemifrån kommer hela ”hjälpa till”-biten vara väldigt självklar eftersom hon hjälpt mig väldigt mycket, men jag kommer ju inte vara lika bekväm hos andra kompisar när de skaffar lägenhet. När jag är hemma hos mamma och pappa hjälper jag till precis som jag gjorde när jag bodde hemma, jag vill inte känna mig som en gäst där.

… På efterfest?
Oops, jag har aldrig varit på en riktig efterfest. Som jag skrev tidigare så är jag nog redan hemma och sover lagom till när snacket om efterfest börjar dras igång!

IMG_8971

… I ett förhållande?
Som flickvän vill jag tro att jag är förstående och lätt att kompromissa med. Har vi typ gjort middagsplaner och dina kompisar frågar om inte ni kan hänga ikväll – go to town. Alla relationer är viktiga att vårda och man får inte glömma bort någon för att man är i ett förhållande. När jag vill vårda mitt förhållande så behöver det verkligen inte vara något fancy, det räcker med en middag på det lokala thai-stället och en halvbra komedi på bio. Jag var tidigare väldigt svartsjuk i förhållanden, men detta har jag inte varit alls sen jag blev tillsammans med Oskar.

… På morgonen/kvällen?
Det sägs ju att man till stor del antingen är morgon- eller kvällsmänniska, men jag är tyvärr inget av det. Jag är supertrött på morgonen och snoozar mer än gärna i en timme innan jag behöver gå upp. Jag tycker det är så skönt att vakna till och veta att ”nej, jag behöver inte gå upp ännu.” Jag är å andra sidan ingen kvällsmänniska som gillar att vara uppe hela nätterna, somnar ofta i soffan vid 11-tiden på vardagar.

  1. Hej! Älskar denna lista du gjort i inlägget, man får verkligen lära känner dig mer 🙂
    Tänkte även säga att jag sänt ett mail till dig om extrajobb på MKTG, hoppas du sett det och har haft tid att läsa det!
    Ha en go dag, kram Sandra

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..