There goes my baby

IMG_1082

 

Jaha, då var dagen kommen. Oskar flyttade till Jönköping imorse, and I’m a mess. Man har ju vetat att den här dagen skulle komma sen i mars nångång, men då var det fortfarande så långt bort. Inte ens runt midsommar kunde jag ta in att vi bara hade några månader kvar, men imorse så slog det mig som en knytnäve i magen. Ser fram emot att längta efter varandra som om man precis lärt känna varandra, men ser inte fram emot att sakna. Kan verkligen inte förstå att han har flyttat.

 1. E skriver:

  Det kommer gå bra Mathilda!! Kram <3

 2. Alice skriver:

  Jag är i precis samma situation men det kom väldigt plötsligt. Jag kom in som reserv på en utbildning i Umeå och fick reda på det igår. Vi är sambos i Stockholm och nu ska jag flytta, det känns förjävligt men jag måste åka. Skulle du kunna skriva ett inlägg om distansförhållande och hur ni tänkt lägga upp allting och hur ofta ni ska ses osv?
  Allting kommer gå superbra!! Kram

 3. Jag vet precis vad du går igenom. Min kille pluggar i USA nu.. Och det suger verkligen. Men man får tänka såhär: tänk vad fint ändå att man har något att sakna!
  Kramar!!

 4. Min pojkvän flyttade ifrån mig på gotland till göteborg under ett halvår förra året, och jag var precis likadan. Det var först dagen av flytten som det verkligen slog mig och det var förjävligt! Jag kan tyvärr inte säga att det blir bättre, men stunderna man träffas är fantastiska! Alla kramar till dig <3

 5. Emma skriver:

  Kämpa kämpa <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..