4 wanties 4 fall

c1000x508

1an // 2an // 3an // 4an

Nu är det ju faktiskt hög tid att börja plocka fram höstkläderna och som vanligt känns det ju inte som att man har några kläder alls. Varför är det alltid så, haha? Vad jag ska försöka göra nu i höst är att knappt köpa annat än basplagg, sånt som funkar till vardags. Jag har hela vår walk-in-closet full av massa klänningar och festligare kläder som knappt kommer till användning, men en vanlig veckodag har jag inget annat än polotröjor.

Plaggen ovan skulle jag absolut inte tacka nej till! Blev helt förälskad i den röda kappan, älskar att den är så djupt röd och inte så ”tomatig”. Den rosa färgen på tröja nr 2 tycker jag också väldigt bra om, men i vinter lär man ju flyta samman med allt som går i rosa toner eftersom brännan kommer försvinna. Vilken är er favorit?

  1. Åh gud så fula kläder… Ledsen att säga det men det lyser stillöst, billigt och dålig kvalitet lång väg. Jag kan inte ens kommentera eller klicka på resp bild, det här är riktigt fult och liknar sånt skit som säljs på Gina tricot för inga pengar alls. När du nu drar ditt världssamvete över vad du & alla andra äter, borde du inte fundera hur man kan tillverka och sälja kläder så billigt som de stora kedjorna gör? Du har väl tåd att handla medvetet även när det kommer till kläder. På köpet får du nog en mer classy stil och slipper se ut som en white trash, som har för mycket av allt. Titta på Olivia Palermo t ex , du är så långt från hennes stylish stil som helst.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..