Beställt min almanacka!

c1000x722

 

Ny höst, ny almanacka! Det hör verkligen hösten till för mig, speciellt eftersom det här är min fjärde kalender från www.personligalmanacka.se. Det här är inget samarbete utan precis som alla tidigare år som tipsar jag genuint om detta, inget får mig så lugn som att slippa ha saker och ting i huvudet. Dessvärre har min konstanta tillgång till almanacka gjort att jag numera är helt usel på att komma ihåg saker om jag mot förmodan skulle glömma skriva ner dom… Kan alltså inte sluta med den här vanan! 😉

Såhär ser i alla fall årets almanacka ut, den är påväg hem till mig och borde komma i nästa vecka. Jag älskar ju kaktusar så motivet kändes ganska logiskt, dessutom tycker jag att citatet är riktigt peppigt. Förstår ni det? Man ska alltså våga/orka kämpa det där lilla extra för det kommer tydligt synas att du är en av få som faktiskt gjort det. Tror det kommer motivera mig i höst!

  1. Du måste skoja? Nog för att du verkar ha unga läsare här men vad faaan??? Om du på allvar tror att npn behöver få citatet förklarat för sig, vittnar det bata om din egen brist på insikt. Om du nu ska förklara hade det varit mer givande om du berättat HUR det här motiverar dig och varför du valt att ha just det här citatet på din almanacka.

    1. Sofia skriver:

      Alltså va? haha… Jag tyckte det var bra att hon förklarade. Hoppas du kommer på roligare saker att göra än att skriva sådana kommentarer 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..