Gissa vad jag ska baka imorgon…?

c1000x332 (1)

 

… Jag låter nog bilden tala för sig själv!

Dock är det inte vanliga macarons jag ska göra, utan snarare macaron-bakelser, spännande eller hur? Ni kommer få se mer på söndag, alternativt på måndag. Det är i varje fall till en kräftskiva på lördag som jag ska stå för efterrätten och då tänkte jag att det kan vara roligt med en lite lyxigare efterrätt. Förhoppningsvis lyckas jag, om det inte kommer upp något inlägg på utsagd dag så vet ni ju varför. 😉

Jag är dock lite kluven på smaker… Vad känner ni rent spontant, hallon eller blåbär? Både rent smakmässigt, men även estetiskt! Kan inte bestämma mig; hallon är ju en mer klassisk smak men blåbär är ju just därför lite roligare.

 1. Guu så gott det ser ut! Älskar blårbär, så röstar helt klart på det =)

 2. Ellen skriver:

  Hallon är godare, men blåbär ser bättre ut! Inte ett speciellt hjälpsamt svar, haha :-))

 3. Fia skriver:

  Blåbär!!

 4. Laura skriver:

  Blåbär!! :))

 5. Matilda skriver:

  Jag skulle säga hallon när det gäller efterrätt, man behöver som en upp fräschning efter en måltid speciellt kräftskiva där risken finns att man äter för mycket, då passar något fräscht 🙂 Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..