Min almanacka har kommit!

IMG_1601
IMG_1602
IMG_1600

 

För någon vecka sen gjorde ju jag ett inlägg om att jag beställt min nya almanacka och igår när jag kollade posten så låg den där! Leveranstiden kan ju vara upp till två veckor så jag hade inte räknat med att den skulle komma förrän den 1-2 september, så det var verkligen en positiv överraskning. Och visst blev den fin? Jag är väldigt, väldigt nöjd!

Idag är det fredag och jag har inga speciella planer för kvällen, ska på två kräftskivor imorgon så ville egentligen inte ha så mycket planerat heller. Samtidigt är det ju tråkigt att sitta hemma min första, ensamma fredag så jag bjöd in mig själv till fredagsmyset hos pappa. Det ska bli skönt med lite familjetid, en av de positiva sakerna med Oskars flytt (ingenting är ju egentligen positivt, men ni förstår nog vad jag menar) är just att jag kommer få mer tid till familjen nu. Det ser jag faktiskt fram emot!

  1. Måste bara säga att jag verkligen ÄLSKAR!! designen på din almanacka, den fick mig så sjukt inspirerad att jag valde att designa en liknande!!
    Älskar även din blogg och hur smart och trevlig du är, du är fantastisk.

  2. Linda skriver:

    Har också beställt en där ifrån som jag fick hem förra veckan, är såå nöjd!!
    Det blir lixom extra kul att planera när den är så fin. Din var också riktigt snygg!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..