Work-time

IMG_1643
IMG_1644
IMG_1647

 

Här sitter jag vid min ”working-spot” här hemma, nämligen skrivbordet. När jag berättade för mamma att vi tänkte avsätta en del av lägenheten till just en liten jobb/plugghörna så tyckte hon att det lär onödigt, när jag har haft det i mina rum genom åren så har det knappt aldrig kommit till användning. Men jag stod på mig och det ångrar jag verkligen inte! Jag förknippar liksom den hörnan med just jobb, där sitter jag enbart för att få saker gjorda. Att sitta i soffan och strökolla på TV samtidigt är ju trevligt, men definitivt inte lika effektivt.

Hela den här eftermiddagen ska jag lägga på jobb, jobb, jobb. Jag ska förbereda blogginlägg, betala räkningar (inte jobb kanske, men ändå viktigt), förbereda inför de två youtube-videos jag ska spela in i veckan, ta tag i lite mail osv. Jag har tänt min favoritlampa från Mio, ett doftljus från Ikea och ska strax hälla upp en skål färska blåbär som snacks. En bättre söndag med andra ord!

 1. skriver:

  Hej Mathilda! Jag undrar vart marmor boxen som står på skrivbordet kommer ifrån? Hoppas att allting är bra, och kämpa på med Oskar situationen allt kommer blir bra till slut ska du se<3

 2. Varifrån kommer ditt datorfodral? Supersnyggt!

 3. Agnes skriver:

  Vart är ditt datorfodral ifrån? Det är supersnyggt!! Skulle vara kul om du tipsade om snygga datorfodral, kanske andra än det klassiska marc by marc jacobs som alla har men ändå lite lyxiga och classy! 🙂

 4. Anna skriver:

  Var har du köpt den snygga marmorlådan? 🙂

 5. Rebecka skriver:

  Varifrån kommer de bruna ”kontorsdetaljerna” ifrån? 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..