Predinks @ my house

IMG_1625
IMG_1627
IMG_1626

 

Varje år har vi en årlig kräftskiva med familjen på mammas sida, men nytt för i år var att vi hade en liten fördrink hemma hos mig innan. Kusinerna hade nämligen aldrig varit i lägenheten och det var ju minst sagt på tiden att låta dem se hur jag bor!

Eftersom alla vuxna med körkort som var på plats, inklusive mig själv, skulle köra bil från mig till mamma för att äta kräftor så höll vi allt alkoholfritt. Mamma hade köpt några jättegoda lemonader, en med smak av citron och en med blåbär och grantäpple. Sött och gott, men samtidigt fräschare än läsk. Till det åt vi lite rotfruktschips, grönkålschips, stekta tortillas med ost och tacosalsa etc. Även fast vi inte var där längre än någon timme så var det väldigt roligt att få visa hur jag bor, speciellt när lägenheten faktiskt börjar bli färdig. Jag tycker dessutom att det är väldigt skönt att vi utan problem kan vara 10-12 personer hemma hos mig!

  1. Cajsa skriver:

    Hej Mathilda!
    Vet du varifrån chips-skålen kommer ifrån? Skulle gärna vilja ha en sådan.
    Ha de bra, kram<3

    1. Oj, jag vet tyvärr inte. Jag fick den i present 🙁 Men det finns i varje fall matchande skålar för popcorn, dipp och godis som jag också har!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..