Vad jag ska göra idag…

c1000x754

 

God morgon hörrni! Äntligen måndag, eller vad säger ni? Idag ska jag umgås med Andrea, vi ska på ett möte mitt på dagen, sen ska vi träna och sen ska vi ha sleepover hos mig. Är så taggad på den här dagen!

Idag ska jag också göra en till väldigt rolig grej, nämligen spela in en ”What I eat in a day”-video! Det blir i vlogg-format, men fokuserar allra främst på just vad jag äter. Jag vet att många av er är nyfikna på vad man kan laga som vegetarian och det finns ju verkligen hur mycket som helst. Jag tror definitivt jag kommer göra flera liknande videos också, i alla fall om ni tycker det är kul att se på. Så håll utkik här och på min youtube-kanal så missar ni inte när den kommer upp!

  1. Elin skriver:

    Gud va roligt med en sån video!

  2. Åhh vad mysigt det låter! Hoppas det blir precis så bra =)

  3. M skriver:

    Så kul! Älskar sådana filmer/klipp<33

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..