It’s happening!

IMG_1599
IMG_1598

 

En av sakerna jag störde mig på som mest när jag flyttade in i lägenheten i januari var fönsterkarmarna invändigt, de är nämligen… väldigt rödbruna. Jag blev liksom frustrerad när de gjort om, och renoverat allt i lägenheten och valt att renovera dom så opraktiskt och (enligt mig) såå fula. Det är liksom inte ens en färg som matchar trägolvet, det är en helt annan ton, haha. Dessutom är det extremt svårmatchat!

Nu när jag har mer tid att lägga på lite lägenhetsprojekt så känner jag att det här är mitt första mission. Andrea gav mig lite oroliga blickar när jag berättade att jag skulle ta tag i målningen själv, hon har nämligen nån firma hemma som gör exakt samma sak på deras fönster. Tydligen verkar det vara ett ganska stort projekt, men äsch, jag litar på min egna förmåga när det kommer till lite mer pilliga saker. Så nu ska äntligen mina fönsterramar + balkongdörrar bli vita! Jag tror det kommer göra väldigt mycket för lägenheten och det känns även väldigt bra att jag kan tjäna in så mycket pengar på det genom att göra det själv. Annars hade ju dels en första inspektion från målerifirman kostat pengar, sen hade de tagit betalt för material och för det utförda arbetet. Inga konstigheter, men som ni säkert kan räkna ut så sparar jag inte många slantar på att ta tag i saken själv!

Före- och efter-bilder kommer när jag har satt igång!

 1. Alice skriver:

  Hej Mathilda! Ville bara säga att du fick mig att bli vegetarian! Har tänkt på det jättelänge men det var du som fick mig att verkligen ta tag i det! Ville bara säga det haha! Kram!

 2. Felicia skriver:

  Detta är inte relevant till ditt inlägg. Men jag känner att jag bara måste få det sagt, för tänker på det varje gång jag ser det. Den rosa blusen med fåglar på, du är verkligen så fruktansvärt fin i den! Den passar dig så bra, med färgerna och allt! Verkligen SÅ fin!

 3. sally skriver:

  Hej Mathilda,har precis börjat första året på natur på gymnasiet och skulle behöva massa pluggtips! har redan panik efter endast två veckor i skolanskulle vara väldigt tacksam om du kanske la upp ett inlägg om just de eller någonting bara!kram

 4. Maria skriver:

  Så kul! Jeg malte mine karmer i sommer, samtidig som jeg hørte på x antall avsnitt av din og Andreas podd, hadde nettopp oppdaget den da. Absolutt beste underholdningen til malingen! Det blir spennende å se resultatet. (Håper du forstår norsk!)

 5. Agnes skriver:

  Hej Mathilda! Älskar din blogg<3
  Har en fråga till dig. Jag går andra året gymnasiets ekonomilinje. Nu i tvåan börjar man ju få göra lite val, så som inrikting och programfördjupning. Vilken inriktning gick du? Vilken ämnen är värda att välja till? Vilka ämnen har du läst? Tacksam för svar! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..