Min första bakvideo!!


Den är äntligen här!! Min första bakvideo, yey!
Precis som jag säger i videon så har jag längtat efter det här jättelänge och jag hoppas ni kommer gilla den. Min förhoppning är att fortsätta lägga upp bakvideos, förutsatt att ni tycker om dem, och är det något speciellt ni vill att jag bakar så är det bara att hojta till.

Återigen, hoppas ni gillar videon! Glöm inte att titta i HD-kvalitet och att självklart komma ihåg att trycka på ”prenumerera”-knappen. 😉

PS. Har fått flera frågor angående tröjan, den är från Zara!

 1. Ida skriver:

  Super bra! Ser gärna fler 🙂 matlagningsvideos också!!

 2. skriver:

  Det här är det BÄSTA JAG VET!!!! Kan kolla i timmar på sånt här haha och det gör det bara ännu bättre och roligare att det är du som gör det!! <3

 3. Evelina skriver:

  Önskar fler bakfilmer ☺

 4. sofie skriver:

  videon var super bra!! gör gärna fler, ska testa baka dessa i helgen bara för jag blev så inspirerad haha. Men de kommer förmodligen inte bli lika goda och fina som dina, då du är på proffsnivå och jag är amatör

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..