Pink

IMG_1792
IMG_1796

Jag är så himla glad över att rosa verkligen är en färg som är trendig igen! Länge förknippades – enligt mig – rosa med lite… ja, nästan barnslighet. Under stort sett hela gymnasiet ägde jag nog inte ett enda rosa plagg, både för att det inte fanns i butiker på samma sätt men också för att jag ärligt talat inte tyckte det var så fint.

Nu älskar jag däremot rosa och framförallt den ljusare, lite mer laxrosa färgen. Tycker det kan kännas både vuxet och lyxigt, tvärtemot av vad jag tyckte förut med andra ord. Här ovan ser ni mina favoritplagg i rosa just nu, vad jag gillar är att alla går att använda både till vardag och till fest. Det enda tråkiga är ju att man helt och hållet smälter samman med just ljusrosa kläder under vinterhalvåret när brännan försvinner… Får jobba på fejkbrännan så jag kan använda dessa även under årets kallaste månader! 😉

EDIT: Den ljusrosa skjortan längst upp till vänster kommer från Gina, den blommiga blusen uppe till höger kommer från Zara, toppen under kommer också från Zara och toppen längst ner till vänster kommer slutligen från H&M!

 1. Sara skriver:

  Vartifrån kommer tröjan längst ner till vänster? Superfin!! :))

 2. Freja skriver:

  En fråga, jobbar du ”bara” med bloggen nu eller har du fortfarande ett till jobb på sidan om? 🙂

 3. Hej Mathilda!
  Jag undrar vad du jobbar med nu? Tänkte eftersom att du jobbade heltid förut (hur kommer det säg att du sa upp dig från den) och vad är din inkomstkälla? Är det bloggen? Blev så nyfiken när du haft lite olika jobb och nu har du inte skrivit om jobb på länge 🙂 Kram

 4. Linnea skriver:

  Vart är alla tröjorna ifrån?:)

 5. Janina skriver:

  känner detsamma, ÄLSKAR rosa!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..