Avsnitt 170. Frågepodd!!

 

Ni brukar alltid gilla frågepoddarna mycket och jag hoppas att det här avsnittet inte är ett undantag! Hoppas ni lyssnar på nån superhärlig plats, omgiven av era nära & kära och med den svenska sommarsolen strålandes på himlen. Och om så inte är fallet så hoppas jag att veckans avsnitt kanske kan få tillvaron att kännas okej ändå. Kram på er! <3

  1. Joy skriver:

    Ett tips om tröjan
    Hej du, Som du ofta nämner själv är du hyggligt välutrustad på din övre hylla men inte så lång. För att du inte ska se alldeles oproportionerlig ut skulle du kanske undvika en överdel med volang i närheten av bysten, eftersom volangen breddar och drar blickarna till sig. Du skulle snarare behöva toppar & tröjor med enkla linjer utan krusiduller. Bara ett tips.

    1. Eller så handlar det inte om vad DU tycker, utan vad jag känner mig bekväm i? Superkonstig (och taskig) grej att säga

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..