Det blir en dag på stranden


Den här bilden är knappt rörd redigeringsmässigt, vattnet är insaaane här i Kroatien. Sådär Medelhavsblått (vet att det inte ligger i Medelhavet men ändå), med alldeles kristallklara strandkanter. Riktigt fint! Här låg jag parkerad hela dagen…


Som vanligt gick bytte olika poddar av varandra i mina öron. Dagens bästa & viktigaste avsnitt var Peg och Penny Parneviks senaste avsnitt av Pillowtalk. Dom berättar allt kring när Pennys instagram blev hackad och personen i fråga spred hennes nakenbilder. Väldigt intressant och vettigt!


Rebecka är som vanligt brunast av oss alla, jag blir aldrig lika brun som henne!

Idag hade vi en superhärlig dag på stranden nedanför hotellet! Vi varvade sol med bad i det svalkande havet och som grädden på moset har vi idag sett en krabba och en sjöstjärna (död, men still). Jag har tidigare nämnt att jag är lite känslig mot saltvatten och lätt får eksem, men det gick ganska bra idag. Tror tricket är att aldrig börja klia ens, haha!

Runt 17 gick jag upp till rummet, tog det lugnt, jobbade lite och gjorde mig sen i ordning för middag. Vi åt på en restaurang på hotellet och maten var supergod!

  1. skriver:

    Kroatien ligger vid medelhavet! 😉

  2. Anonym skriver:

    Kroatien ligger väl i Medelhavet….?

    Adriatiska havet är Medelhavet.

  3. Kroatien är visst i medelhavet, det heter bara adriatiska havet där nere 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..