Questions/Answers

 

Q: Vilket hotell bor ni på? 🙂 Ser mysigt ut!!
A: Det heter TUI Blue Jadran och ligger i Tucepi! Det öppnade för bara några veckor sen. 🙂

Q: Hej Mathilda. Jag undrar vart du gör dina collage med tips på outfits, jag vet att du har använt dig polyvore men jag gillar inte att man bara kan använda sig av ”deras” kläder. Älskar alla dina sociala medier, puss och kram skumbanan <3
A: Hej – och tack så mycket! Jag använder mig av Polyvore ibland, men numera använder jag nästan oftare Photoshop. Jag tycker dom blir snyggare om man har tiden att göra dom bra, men jag har använt Polyvore betydligt längre och kan det utan och innan. Behöver det gå snabbt så använder jag därmed fortfarande Polyvore.

Jag använder mig inte bara av ”deras” kläder; jag har installerat den här knappen längst upp till höger på datorn, är jag inne på ett plagg jag vill spara till Polyvore trycker jag bara där och sen hamnar dom under fliken ”My items”. Jag har dock ingen aning om hur jag fick dit den, det var så många år sen! Tyvärr. 🙁


Q: Älskar att läsa din blogg, bra blandning av din vardag!
Vart är din flätande strandväska ifrån?
A: Tack så jättemycket! <3 Den är från Åhléns och närmare bestämt Wera, hittade den på rea för några veckor sen!


Q: Hej Mathilda!
Skulle inte du kunna skriva lite om din hormonspiral? Funderar på att sätta in en så vore kul att höra vad du tycker om det! Fördelar/nackdelar typ!
A: Självklart! Jag satte in min hormonspiral i höstas och valde att sätta in den större varianten som man kan ha i fem år. Det är viktigt att komma ihåg är att alla preventivmedel har olika effekt på olika människor, någon som har exakt samma spiral som mig kan ju uppleva det helt annorlunda. Men jag är i alla fall väldigt, väldigt nöjd med mitt beslut.

Att sätta in spiralen var riktigt plågsamt; först bedövade dom livmoderhalstappen med ett spray som dom sprutade inne i mig, det sved väldigt mycket och var riktigt obehagligt. Sen satte dom in själva spiralen, det var 10 sekunder ‘from hell’ och jag har aldrig upplevt en sån smärta inne i kroppen förut, men det var man å andra sidan förberedd på. Jag började blöda supermycket direkt efter och sen hade jag mens till & från i drygt en månad. Efter det har jag varit helt mensfri och komplikationsfri! Ibland kan jag få lite mensvärk vid tillfällen då jag antagligen skulle haft mens egentligen, men inte mer än så.

Q: Hej Mathilda, Vilket intressant och inspirerande inlägg – min omsorg för mitt ansikte är också minst sagt bristfällig hehe. Men en fråga, vilket typsnitt använder du ”ovanpå” bilderna eller i kollagen? Alltså till exempel när du skriver ”den här använder jag”. Kram!
A: I just det inlägget du kommenterade använde jag mig av typsnittet ”Moon Flower”, andra favoriter är ”Bakery”, ”Beyond the mountains” och ”Observant”. 🙂 Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..