På resande fot igen

Efter ca ett dygn hemma med en något kaosartad packning, poddinspelningar och ett försök till att ha lite fritid så är jag nu redo för att ge mig iväg på resande fot igen. Den här gången åker jag till Oskar, ni förstår inte hur glad jag är!!! Jag är där i en veckas tid och även om han jobbar till stor del så ska det bli så himla mysigt att umgås. Äta middag tillsammans, umgås på hans raster och somna i varandras sällskap. Det allra värsta med distansförhållanden är saknaden, men det bästa är ju å andra sidan att man blir helt pirrig över att ses igen. Jag längtar så mycket. <3

För i övrigt vill jag be om ursäkt för att bloggen ekat tom i två dagar, men sen jag kom hem från Kroatien så har schemat varit hektiskt som sagt. När jag kommit fram till Samos kommer

  1. Nelly skriver:

    Ha en härlig vecka! <3

  2. ISA skriver:

    Underbart ju att vara på resande fot! Njut av sol, bad och mys nu 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..