5 frågor om framtiden


Hur önskar du att ditt liv blir karriärsmässigt?

Klyschigt nog så vill jag inget annat än att jobba med något jag tycker är kul. Jag är så klart med att vara en prestationsprinsessa och jag har ingen lust att syssla med något som ”ser bra ut”. Jag skulle gärna jobba inom samma bransch som jag jobbar i nu, men med tiden kommer jag nog göra mer & mer bakom kameran och inte alltid vara content.


Kommer du vilja barn- och isåfall, hur många?
Det tror jag säkert, men tanken på det livet just nu känns väldigt långt bort. I nuläget känns två barn lagom och jag har svårt att tro att det kommer ändra sig så mycket, men vi får väl se. 🙂

Vad är ”relationship goals” för dig i ditt vuxna liv?
Att alltid kunna skratta tillsammans, hjälpas åt per automatik (och utan att vilja ha cred tillbaka för det) och alltid se till den andres bästa. Ganska basic kan man tycka, men jag tror verkligen man kommer långt på det!

Oskar tillägger här: ”spontana aktiviteter, man måste kunna vara spontana”…. Vi får väl se, hehe.. 🙂


Vilka delar av din uppväxt kommer du vilja ta med dig in i din egen familj?
Jag har haft en väldigt bra och trygg uppväxt, men det första jag kommer och tänka på är hur familjära vi är mot nyblivna familjemedlemmar. ”Alla ska med” präglar allt vi gör, vare sig det handlar om pojkvänner, bonussyskon eller att hela mammas släkt exempelvis var bjudna på Olivia’s dop. Senast förra året så firade vi pappas 50-årsdag på Cypern och med på resan var min mamma, hennes nya och våra bonussyskon från den familjen. Sånt älskar jag och även fast jag inte hoppas på någon egen skilsmässa så vill jag alltid att alla ska känna sig välkomna hos mig och min familj!

Hur känner du kring att så småningom bli gammal?
ÅNGEST – tyvärr. Jag ser inte alls fram emot att begränsas och behöva vara beroende av andra. Jag ser inte fram emot att behöva planera besöket till mataffären som om det vore en resa till Asien och jag vill helt enkelt vara pigg & kry så länge som möjligt. Förhoppningsvis får jag det!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..