Avsnitt 178. Feministiska myter

Idag är det tisdag och det är dags för ännu ett poddavsnitt, denna veckan har vi döpt avsnittet till ”178. Feministiska myter”. Anledningen till det är helt enkelt att vi pratar feminism och närmare bestämt några av dom myter som cirkulerar bland framförallt kränkta män kring det här ämnet. Hatar alla feminister män, vill vi ta över all världens makt och låta det motsatta könet bli maktlösa och stämmer det verkligen att alla feminister slutar raka sig? (SUCK). Ja ni hör ju, vi reder ut det ena och det andra helt enkelt.

Jag har även med mig statistik från Tjejjouren.se som jag tycker är väldigt talande för vart Sverige brister i jämställdhetsfrågan. Såhär ser sidan ut och jag lägger in en länk till den HÄR så ni kan kolla in den! You should. Hoppas ni gillar veckans avsnitt, lyssna gör ni som vanligt här nedanför eller i iTunes/Podcaster!

  1. Håller med ovanstående och tänkte tipsa om att ni skulle kunna lyfta Allbrights senaste rapport som kom häromdagen (ni hittar den på fb), eller kanske bjuda in någon därifrån och diskutera 🙂 Tror det skulle bli riktigt lyckat, varit på en föreläsning med dem och de är superduktiga!

  2. frida skriver:

    Gillade verkligen veckans podd <3<3
    Älskade segmentet när du raddade upp statistisk! jätteintressant!!!! Vill ha mer!!!

  3. Selma skriver:

    Avsnittet var jättebra som vanligt! Kollar i skrivande stund på aktuellt då det är ett inslag om sexuella brott och våldtäkter. Du brukar vara intresserad och vilja veta mer så det är ett hett tips! Finns säkert på TV2 play eller så, kram

  4. Älskar era poddar! Vart ska jag vända mig med förslag, mejladress? Kram M

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..