Blommor för veckan

Om jag ska vara helt ärlig så har jag inte särskilt gröna fingrar, orkidéer och kaktusar dör en efter en här hemma. Jag vet inte riktigt vad jag gör för fel, men om jag får gissa så är det nog att jag vattnar för mycket. Det praktiska med detta är att satsa på snittblommor istället eftersom dom kommer dö oavsett, men det är ju å andra sidan bra mycket dyrare. I helgen hittade jag blommor på extrapris och fick egentligen två ganska stora buketter till priset av en – då slog jag till. Den ena delade jag upp i två och ställde på matbordet, den andra placerade jag i min Klong-vas. Senare samma kväll fick vi ännu mer blommor av Sonja & Per, så nu är lägenheten full av blommor. Jag älskar den känslan så oerhört mycket!

Idag är det måndag – tillbaka till verkligheten. Men som bekant så gillar jag verkligen måndagar, i alla fall dom som inte är så stressiga. Den här dagen känns alldeles lagom; jag ska snart iväg på ett möte hos Tailsweep för att lägga upp en plan för hösten. Efter det åker jag vidare och äter lunch med Andrea och efter det ska vi en kort sväng till poddstudion och spela in en jingel. Sen bär det av hemåt i någon timme innan jag ska iväg på HEAT, precis som alla måndagar.

Hoppas ni får en bra start på veckan! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..