Ni har väl inte glömt mina bakvideos?

Jag uppdaterar aldrig Youtube med bak-klipp längre, anledningen till det är för att det tog alldeles för lång tid i förhållande till hur pedagogiskt det var. Även ni som gillade klippen kunder erkänna att det trots allt är lättare att följa ett recept i text – då kändes det liksom inte så värt allt arbete om ni förstår hur jag menar. Något jag däremot ska börja göra när jag bakar är kortare klipp, vi snackar 2-3 minuter, som enbart består av sekvenser från bakningen. Lite close-ups, lite överblickar och annat härligt material. Utan röst tänker jag, istället rullar nån låt i bakgrunden. Detta tänker jag kan bli ett kul komplement till respektive recept, vad tror ni om den idéen?

Tills vidare vill jag verkligen lyfta dom bak-klipp jag faktiskt gjorde! Satan vilken tid dom tog att göra alltså. Har ni inte sett dessa tidigare så tar er gärna en titt, har ni redan tittat får ni gärna göra det igen. 😉

 1. Anonym skriver:

  Wow! Du är så himla duktig Mathilda <3

 2. Ida skriver:

  Låter superkul! Förstår allt arbete som ligger bakom så detta låter supersmart. Dessutom alltid lika kul att se ditt fina kök ❤️

 3. skriver:

  Det är inte så kul att kolla på videos med endast musik och inget prat enligt mig :/

 4. Julia skriver:

  Hej! Jag är sugen på att åka till Kroatien nästa sommar, och undrar om du har några tips. Vilket område/stad tycker du om mest? Hur är maten, borde jag ta all inclusive eller har de bra restauranger? Är det dyrt?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..