Hemmagjord pizza

En underskattad vardagsrätt är hemmagjord pizza, ibland glömmer man bort hur extremt smidigt det är. Har man tid och ork är det självklart godast att göra egen deg och tomatsås, men jag tycker verkligen de färdiga kiten funkar superbra (både smakmässigt och för plånboken). Vad man heller inte får glömma är att pizza går att göra mer och mindre näringsrikt, speciellt hemmagjord sådan som man kan göra helt själv. En kväll i veckan som denna hade vi champinjoner, lök, oliver, pinjenötter och ruccola på vår pizza. Resultatet blev inte bara gott, utan kändes även fräscht!

Såhär såg vår pizza ut innan vi körde in den i ugnen, som ni ser är det bara oliver på ena sidan då Oskar inte är ett jättestort fan av det. Efter att haft på alla tillbehör körde vi in plåten i 15 minuter på 200 grader!

Sen toppade vi allting med färsk ruccola! Andra goda toppings kan vara zucchini, fetaost, färska – eller soltorkade tomater, paprika, chevre osv osv. Kombinationerna är oändliga, våga testa något annat än det du vanligtvis tar på din hämtpizza!

  1. Ida skriver:

    Hej!! Snart dags för mig att införskaffa en ny vinterjacka, men inspo är 0! Kan inte du tipsa om snygga vinterjackor? 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..