Dags för frågestund!

Japp, det är dags! Det var längesen jag hade en frågestund och det brukar alltid finnas frågor ni vill ha svar på. Reglerna är enkla; ingen fråga är dum! Jag kommer sammanställa svaren här i ett inlägg och eventuellt också i en Youtube-film, det beror på hur många frågor jag får.

Njut nu av er söndag, det ska jag göra!

 1. Saga skriver:

  Vad är dina bästa spartips för en 18 åring som får in en väldigt varierande summa i nånaden. Jobbar väldigt mycket vissa månader och knappt någon alls och har därmed en väldigt varierande lön. Jag vet att det här är olika från person till person, men om vi säger att det är en summa på 10 000kr. Hur skulle du resonera om du inte hade några fasta utgifter, spare till något speciellt och bodde hemma? Skulle du ha sparat det som blev över i slutet av månaden, eller sparat hälften och ”levt” för resten, eller kanske varit väldigt strikt och lagt undan 9000kr och endast använt 1? Tycker det är så svårt det här med sparande.. och det är väldigt olika bland min kompis krets hur de gör.

 2. Malin skriver:

  Hej! Jag kommer ihåg att du för flera år sen nämnde i podden att du räknade kalorier och generellt verkade du då ha ett ganska osunt förhållande till mat och träning, stämmer det? Idag tycker jag du verkar så oerhört hälsosam (på ett jättebra sätt, ”balanserad” liksom haha), hur har du tagit dig dit? Och hur ser du på ätstörningar osv. överlag? 🙂

 3. Wilma skriver:

  Hej!!
  Kanske tråkig fråga men men!! Jag fotar en del och vet inte riktigt hur jag ska ordna alla bilder i min dator, hur gör du? Tänkte eftersom du fotar mycket till bloggen och så. Har du mappar för varje månad, tillfälle, blogginlägg? Vill tro att du inte har alla bilder i samma mapp, concilium….;)
  Kram!!

 4. Maria skriver:

  -Är din lägenhet köpt, eller bor du i andrahand? Om du köpt den hur fick du isf lån? För kan tänka mig att det var ett stort lån

 5. Maria skriver:

  -Får du mycket hat som bloggare? Hur gör du för att ej ta åt dig isf?
  -Vart ser du dig själv karriärsmässigt om 5-6 år?
  -Har du några mål för 2018?
  -Kommer du satsa mer på youtube? Vloggar och sånt? Älskar dina och Andreas youtube videos!
  -Kan du ge tips på studieteknik? Hur man antecknar bra, hur man börjar plugga till tentor osv.
  -Favoritserier?
  -Favoritårstid?
  -Hur får man en stor blogg?
  -Vet att det är långt kvar men har du några planer inför sommaren 2018? Någon större resa?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..