Avsnitt 180. Lyssnarfrågor

Det här är ju ett mindre jubileum och vi är nu bara 20 avsnitt kvar till 200 – wihoo! Vi tänkte först göra detta till en frågepodd, men sen vinklade vi det lite och valde istället att kalla det för Lyssnarfrågor. Det är alltså inte frågor om oss, utan snarare dilemman som ni lyssnare behöver hjälp med. Vi försökte variera oss lite i frågorna och vi pratar delvis om hur man ska gå tillväga när man kommer ut för sina kompisar, om man ska flytta med sin pojkvän till andra sidan jorden och huruvida det är feministiskt eller inte med en sugarbaby/sugardaddy-relation. Ni vill inte missa det här avsnittet!

  1. Johanna skriver:

    Så fin färg på läpparna!! Vad har du för produkter på dom?

  2. Maja skriver:

    Bästa podden!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..