Vad tycker ni om innehållet?

Det har inte gått så överdrivet lång tid och jag vet därmed inte hur stor skillnaden är ännu – men har ni märkt att jag försökt få in betydligt mer mat-inlägg på senaste tiden? Det är så väldigt många av er som efterfrågar dom typen av inlägg och jag gillar ju verkligen att laga mat, så varför inte? Det känns superkul och viktigt att kunna inspirera fler att äta vegetariskt och till vardags så lagar jag verkligen inte avancerad mat. Jag tror helt enkelt det kan passa många av er!

Jag försöker i nuläget hålla ungefär var tredje inlägg matrelaterat, sen varvar jag livsstil med bakning utöver det. Vad tror ni om den planen? Och är det något speciellt inom mat-nischen ni skulle vilja se?

 1. Frida skriver:

  Låter jättebra!! Ser fram emot det 🙂

 2. Alva skriver:

  Älskar att läsa om recept och mat. Tycker din blogg är grym!

 3. Tilda skriver:

  Dina matinlägg är så inspirerande! Fortsätt

 4. skriver:

  Veckomatsedel en gång i veckan med enkel vardagsmat

 5. skriver:

  Älskar alla middagstips!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..