Avsnitt 183. Kära dagbok

”Vi måste lära oss göra skillnad på vad som är personligt och vad som är privat!” – några veckor senare har vi med oss våra dagböcker till studion. Resultatet blev ett väldigt naket avsnitt, jag läser exempelvis upp sidan där jag för första gången erkänner mina känslor för Oskar för mig själv. Det blev dessutom ett väldigt roligt avsnitt som jag hoppas ni kommer tycka om!

Glöm inte lyssna!

 1. Ryt UF skriver:

  Hej Mathilda!! Mitt namn är Lisa och jag kommer från ett Uf företag som heter Ryt UF, där vi pratar om sexuella ofredanden och övergrepp och vår affärside är att åka ut till skolor och undervisa och upplysa om allt det som händer i samhället! Hela affärsidén kom till en dag när jag satt påväg till skolan och lyssnade på din och Andreas podcast. Eran serie ”#varfemtekvinna” som gav mig första gnistan och har gjort att vårt UF företag som vi är så stolta över har kommit till. Kan dra det lite snabbt.. Vi är ett företag som har en ide om att gå ut till skolor och undervisa om vad som är rät och fel och vad som egentligen händer till människor i samhället. Vi tycker skolan och egentligen alla människor har ”shameat” sexuella övergrepp och trakasserier och det tror vi har lett till att folk inte pratar om vad de blivit utsatta för och inte vet vad man skall göra.
  Vi i Ryt UF vill ryta för alla dom som inte kan.

  Jag hittade inte eran Email så jag kunde kontakta er lite mer privat, men jag skulle vara supertacksam om du kunde slänga iväg ett mail till rytungforetag@gmail.com för vi skulle verkligen uppskatta om ni vill hjälpa och stötta oss i denna process!

  Mvh Lisa, Ryt UF

 2. B skriver:

  Jättebra avsnitt! Så roligt hahaha, skrattade en massa

 3. C skriver:

  Omg bästa avsnittet!! Hoppas ni gör liknande igen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..