REPOST: Hemmagjorda quornbullar med gräddsås

Vem har sagt att vegetarisk mat måste vara väldigt olik den man åt innan man slutade med kött? Jag vet att alla är olika här; vissa vill absolut inte ha mat som påminner om kött, medans vissa tycker det är lättast/godast att göra så. Jag tycker absolut inte att det är fel att äta en köttinspirerad rätt som vegetarian, jag blev personligen inte vegetarian för att jag ogillade kött utan av flera andra anledningar.

Vid den här tiden förra året la jag upp det här receptet – hemmagjorda quornbullar med gräddsås, potatis och råröda lingon. En riktigt husmansklassiker som blir minst lika god utan kött! Kanske till och med ännu vassare om man äter potatismos till istället för vanlig kokt potatis. Det här går hem hos vilken inbiten köttis som helst, det lovar jag!

RECEPTET GÅR ATT HITTA HÄR: http://mathildalundqvist.se/2017/01/16/vegomys-del-i-hemmagjorda-quornbullar/

  1. Louise skriver:

    Kul att man ser att du lägger mer ännu mer tid nu för tiden (?) på recept och mat i bloggen! Älskar det! 😀

    1. Gud vad kul att höra, bästa komplimangen!! Jag försöker verkligen göra det 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..