HELGVLOGG: 19-21/1

 

Här kommer min vlogg från i helgen, den blev något längre än mina andra videos men jag måste ändå säga att jag är väldigt nöjd med slutresultatet! Jag hade en väldigt lugn helg vilket ni också kommer se, men det är så himla skönt att ha det så ibland. Hoppas ni gillar vloggen! Let me know isåfall, jag tror jag kommer börja göra just helgvloggar en del framöver. 🙂

 1. Susanna skriver:

  Detta pudret: https://www.beautybay.com/makeup/rcma/nocolourpowder/
  Så jävla bra, OCH billigt och man får sjukt mycket i den burken. Sjukt kass förpackning dock så OM du köper det (vilket jag seriöst råder dig till att göra, haha testa iaf du kommer nog med all säkerhet inte ångra dig) så spara burken från Laura Mercier och häll i det nya där i 🙂 Hoppas du testar, jag är superdupernöjd med RCMA no color powder verkligen.

 2. Mimmi skriver:

  Såå bra video!!

 3. Elin skriver:

  Jätterolig video <3

 4. Jasmine skriver:

  Väldigt mysig vlogg 🙂

 5. Malin skriver:

  Gillade jättemycket! Såna här vloggar är bäst.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..