Brunch @ kasai

Ursäkta mig, men hur gott ser inte det här ut?? I förra veckan så bad jag er om tips på brunchställen, men ganska kort efter att jag skrivit det inlägget så kom jag på att jag länge velat testa brunchen på Kasai. Det känns som att dom varit ganska anonyma med den, flera som jag pratat med har inte ens vetat om att dom har den. Men jag, Rebecka och Line var i varje fall supertaggade på att testa!

Vi beställde in varsin lemonad, lite edamamebönor och pommes att äta på innan maten. Sen beställde Rebecka in japanska pannkakor och jag & Line körde på ”Bubble Waffles” som serverades med hemmagjord vaniljglass, karamellsås och färska bär. Drööömmen. Alltså det var SÅ gott! Priset för våfflorna låg på 115 kronor om jag inte minns fel, för att var brunch så är det väldigt prisvärt. Jag går gärna hit igen!

  1. Hur törstig blev man inte av detta inlägg haha 😀 Fina bilder!

  2. Anonym skriver:

    Greasy spoon, Sthlm brunchclub eller pom & flora om man föredrar typ pannkakor, fräscha juicer & amerikanska smoothies?

  3. Louise skriver:

    Hej.
    Jag lyssnade på ditt och andreas senaste poddavsnitt om porr och tycker de avsnittet var sååå bra. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..