Avsnitt 197. Mjölbaggar och översvämningar

Igår släpptes ett av våra roligare avsnitt på länge enligt mig själv, dessutom ett väldigt ärligt sådant! Vi pratar om mjölbaggar, översvämningar av olika slag, att fejka orgasmer och Andrea’s kollektion. Har ni inte lyssnat ännu borde ni verkligen göra det!

  1. Helena skriver:

    Tipsar om flora Wiström!!! Ni kanske redan följer henne men hon är verkligen så äkta och jag blir inspirerad av henne på så många sätt. Och av er förstås <3 KRAM

  2. E skriver:

    Hej fina Mathilda! Jag jobbar på ett lager där man har på sig sina egna kläder och tänkte om du kunde tipsa om fina men bekväma byxor? Som är sköna att jobba i, men som också passar om man vill hitta på något efter jobbet. Gillar verkligen din klädstil, kram!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..