Avsnitt 198. Snefyllor & incest

Idag är det tisdag och dags för podd igen! Nu är det bara två ynka veckor kvar till vårat 200:e avsnitt och det firar vi med ett ”Best Of”-avsnitt med alla våra och era favoritinslag under 100 gångna avsnitten. Det är faktiskt helt sinnessjukt att vi har hållit på så länge, jag skulle nästan vilja påstå att vi hör till veterangänget. 😉 Fem år liksom!! Crazy.

MEN, veckans avsnitt ska det här inlägget såklart handla om. Vi pratar om snefyllor och hur svårt vi har för att lära känna våra kroppar. Kan det faktiskt bero på att vi dricker ganska sällan eller är vi bara oansvariga? Sen har vi fått in två minst sagt intressanta mail inom temat incest; det ena handlar om att vara kär i sin bror och det andra om att ha en sexuell relation med sin styvmamma. Ni hör ju, ett riktigt intressant avsnitt! Lyssna här, i iTunes eller i Podcaster-appen. 🙂

  1. Ida skriver:

    Bra avsnitt! Tror inte att ni är oansvariga utan helt enkelt inte känner era kroppar så bra och hur mycket ni tål.Kram, älskar er podd!

  2. Maja skriver:

    Podden va så bra idag, som vanligt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..