199. Hemmafester och nostalgitrippar

Sista veckan innan 200:e avsnittet!!! Som vi har väntat och taggat och längtat. Nu vill jag inte höja era förhoppningar FÖR mycket såklart, men det är ett väldigt roligt avsnitt med alla era favoritsekvenser från de gångna 100 avsnitten. Veckan därpå är vi tillbaka som vanligt igen!

Men, åter till veckans avsnitt då. Avsnitt 199 handlar om låtar från förr, att hitta sig själv under högstadie- och gymnasietiden, våra systrars failade hemmafester och avslutningsvis en härlig bikt. Enjoy!

 1. skriver:

  Vad har du för storlek på blusen? Såå fin!

 2. Ida skriver:

  Bästa podden!!! Love it
  Jag undrar om ni har någon gemensam Mail för att skicka in på? Eller ska man skriva till er på era vanliga ? Eller på instagram ?
  Tacksam för svar<3

 3. NM skriver:

  Mathilda och Andrea! Alltså er podd. <3 Jag har slutat att lyssna på den på bussen/tuben/allmänna platser av den anledningen att jag inte kan hålla mig för skratt. Ni är så himla roliga tillsammans och jag älskar när Andrea härmar olika dialekter och allt vad det är. Ni förgyller mina tisdagar!! TACK!
  Btw, är 95:a och hängde med på nostalgitrippen, lyssnade också på Fonky Fresh, Danish, Sofijah etc. Det var tider det!
  Puss och kram skumbanan <3

 4. Johanna skriver:

  Har inte hunnit lyssna på hela avsnittet men det jag hörde tyckte jag var så bra, jag fick pausa då jag fick sån feeling att lyssna på gamla fjortislåtar, älskar nostalgin!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..