Avsnitt 201. Bakisångest & ny era

Hej gänget! Nu är det dags för podd igen och denna veckans avsnitt inleder vi med att prata om Andrea’s breakup. Det kommer ingen saftig historia, för det finns ingen. Men hon berättar helt enkelt om situationen, hur hon mår och sådär. Jag låter smått arg i samband med att vi pratar om det här och jag vill såklart inte att någon ska ta illa upp egentligen. Men samtidigt; Andrea är min bästavän och hon går igenom den största krisen i sitt liv hittills, samtidigt har hon haft trådar på Twitter, ryktesspridning i kommentarsfältet och folk som ställer framfusiga kommentarer om något som hon uppenbarligen inte vill prata om ännu. Offentlig eller inte, i ett breakup är vi alla i exakt samma sits.

Lyssna på avsnittet så förstår ni sammanhanget mer! Kram på er <3

 

 1. Filippa skriver:

  Låg efter i poddlyssningen och lyssnade på avsnitten om hemmafesten på gymmet idag! Ni är alltid roliga men finns två tillfällen när jag har garvat rakt ut fast jag är i offentligeheten och det var när Andrea berättar cheeesebaby och nu när ni pratade om Patrik och hans stackars mamma. När ni pratar som att Alice mamma skulle vara på hemmafesten skrattat jag så mycket att jag måste stänga av podden för folk kollar på mig! Men tack iaf för det gjorde typ min dag!

  1. Hahah, åh vad härligt! Det är två av mina favoritsekvenser också, dom och ”Madame, MADAME!!” i Paris :’D Tack för att du lyssnar <3

 2. Moa skriver:

  Fina ni <3
  Vilken tur Andrea har som har en sån fin och stöttande vän. Ni båda är fantastiska och du har den rollen som stöttar upp och skyddar nu och behöver absolut inte bry dig om att människor säkert kommer att ta illa upp. JAG tog illa upp för Andreas skull när jag läste kommentarer som var pinsamma och nyfikna och ville bara att de skulle lägga sig under en sten igen. Ni är så jävla modiga. Kram <3

  1. Vilken superfin kommentar, tack så jättemycket! <3 <3 Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..