4 recept – Veganska och asiatiska

 5b9fa9092b542 5b9fa9092b5a5namnlost 1.jpg

Många av de rätter jag lägger upp här i bloggen är veganska, och är dom inte det så går det i 9/10 fall alltid att göra dom det. Så länge man byter ut mejeriprodukter mot veganska alternativ och liknande. Det enda undantaget är rätter som innehåller ägg, det blir något knepigare. Men det här inlägget ska fokusera på fyra recept som är veganska från början! Något annat de har gemensamt är att de är asiatiskt inspirerade när det kommer till ingredienser och tillagningsmetod. 🙂

DUMPLINGS MED TVÅ SORTERS SALLAD
Recept: HÄR

ASIATISKA VEGANBULLAR MED RÖD CURRY
Recept: HÄR 

Img 7310
YAKINIKU PÅ PULLED BEANS
Recept: HÄR

Img 7408
SOJAWOK MED VEGANSTRIMLOR
Recept: HÄR

 1. Emilia skriver:

  Hej Mathilda!
  Dina recept inspirerar & uppskattas så EXTREMT mycket och gör vardagsmaten så mycket enklare för en som vill äta en mer vegetarisk kost. Dock skulle jag gärna vilja se mer recept utan halvfabrikats substitut, så som sojafärs, oumph eller quornbitar. Jag vill nämligen äta mer vegetariskt för det är billigare, men med substitut är det nästan lika dyrt, om ibland inte dyrare. Så istället för en quornfärssås så kanske du kan göra en grönsakssås eller linssås? Förstår du hur jag menar?
  Massa kramar

  1. Hej finis! <3 Jag svarar på din kommentar i ett eget inlägg, det är tidsinställt till imorgon (torsdag) kl 14.00 - kolla in här då! 🙂 Kram!

 2. Matilda skriver:

  Alltså stort TACK för att du levererar alla dessa goda recept!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..