Idag är det äpplets dag!

 5ba8e9f9aec79 5ba8e9f9aecc1namnlost 1.jpg

Precis som jag nämnde i förbifarten igår så är det ju Äpplets Dag idag! Det brukar jag inte uppmärksamma här i bloggen och när jag letar igenom mitt arkiv slår det mig hur otroligt få bakverk jag gjort med äpple. Jag förstår inte varför, det är ju SÅ gott. Men på hösten brukar jag vanligtvis lägga krut på Halloween-bak, det får det bli ändring på i år!

Vill du baka något gott idag eller under veckan som innehåller äpplen? Jag har två recept jag kan rekommendera!

Saftig äppelkaka med dulche de leche och pekannötterHÄR

Äppelgömmor med mandelmassa och kanelHÄR

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..