4 st höstkappor

Inlägget innehåller reklamlänkar/adlinks från Nelly.com

 5baa29418df48 5baa29418dfa2namnlost 1.jpg
1an – HÄR // 2an – HÄR // 3an – HÄR // 4an – HÄR

Jag kan omöjligen vara den enda som är på jakt efter en snygg höst/vinterkappa just nu? Jag är ju inte så lång, så problemet jag alltid har är att dom flesta modellerna blir för långa. Jag vill gärna att den går en bit ner på benen, men inte ner till anklarna. Sen faller jag oftast för de varianterna som är lite mer crazy, typ 1an och 3an i collaget ovan. Men det jag egentligen behöver är ju snarare en enkel, svart modell att bära varje dag.

På Nelly.com hittade jag i varje fall dessa fyra snygga kappor, den jag är mest sugen på är 4an. Jag gillar att man kan knyta den i midjan, samt att den har hyfsat hög krage!

  1. Evelina skriver:

    Jag har kappa nr.4 fast i mörkgrå, and I love it!! Jag är också ganska kort, typ 1.65, så var rädd att det skulle bli konstigt på mig, men jag tycker den sitter jättebra! Älskar att den går att knyta i midjan så att man får lite midja. Det enda negativa är väl att jag hade velat ha en mysig luva. Men man kan inte få allt 😉 Hoppas allt är bra med dig, kram <3

    1. Åh men det låter precis så som jag vill ha det! Tack för att du kommenterade! 🙂 Kram <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..