2 x Halloween-bakverk

På grund av skolan så är jag osäker på om jag kommer kunna baka något roligt till Halloween i år. Jag får lägga ännu mer krut på alla julgrejer istället (which I most definitely will!). Tur är ju att jag har flera Halloween-bakverk sen tidigare som jag kan dela med mig av här i bloggen. 🙂 Det här inlägget innehåller ett lite mer tidskrävande bakverk och ett recept som går snabbt att göra. Välj själv utifrån hur mycket tid/energi du har!

ladda ned (11)
ladda ned (12)
Red Velvet-tårta med spindelgömma – Recept: HÄR 

ladda ned (9)
ladda ned (10)
Blödande kladdkaka – Recept: HÄR

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..