Avsnitt 238. Bikten!!

IMG_6012

Ett av våra mest uppskattade koncept under poddens gång har länge varit bikten, det går helt enkelt ut på att vi läser upp era pinsammaste historier Det är sjukt roligt att spela in och förhoppningsvis lika kul att lyssna på för er! 🙂

Det här är ju dessutom det näst sista poddavsnittet vi spelar in, det allra sista har vi studiotid för på fredag. Det känner oerhört bitterljuvt… Att jag klippt mitt allra sista poddavsnitt känns också bitterljuvt. Men så är det ju när man bryter en lång vana. Men alla avsnitt, liksom Facebook-gruppen, kommer finnas kvar. Och på fredag spelar vi in ett avsnitt som jag tror kommer bli jättebra!

  1. Sofie skriver:

    Hej, ang ert poddavsnitt om bikten och dom som hade sex i Martins hus 1) om dom körde bil måste dom varit över 18 2) körde dom bil när dom var fulla??? Tycker inte den historien makes sense och vill gärna att ni spinner vidare i nästa podd, så man inte låter som det är en liten grej att köra onykter. Har en kompis som dött i en sån olycka

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..