Dan före dan före dan före……

Namnlöst-1

God förmiddag! Idag är jag på väldigt bra humör, igår hade jag nämligen den sista skolan innan ”jullovet”. Däremot så har jag flera uppgifter som ska in precis i början av nästa termin, så jag kommer inte få så mycket ledigt. Men jag slipper ta mig till skolan i varje fall. 😉

Eftersom det här är min första dag på jullovet så tänkte jag ägna den åt lite juligheter. Jag ska komma på några julrim och förhoppningsvis köpa mina allra sista julklappar. Sen tänkte jag laga något juligt recept som jag kan lägga upp imorgon. Är det någon vegetarisk julmat ni skulle vilja ha ett bra recept på?

 1. Louise skriver:

  Så himla snygg tröja

 2. allison skriver:

  vart är tröjan ifrån? Såå fin!

 3. B skriver:

  Hej Matilda!! Jag hade älskat någon god sallad med grönkål eller andra ”vinter ingridienser” eller en god julig smörgås:)
  Bara lite idéer, ha en god jul! 🙂 <3

 4. Sara skriver:

  Halloj!
  Jag tror man kan göra en slags ”julskinka” av rotselleri i ugn! Har du testat det? 😀 Undrar om det är svårt och gott osv..??

 5. Hej Mathilda! Kommer det någon recension på Wella-produkterna? Vore så intressant att höra vad du tycker om dem 🙂 kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..