Nya vinterskor!

Inlägget innehåller en reklamlänk/adlink från H&M.

IMG_8729
IMG_8723
IMG_8727

För några dagar sen tog jag tag i ett problem jag haft länge och köpte ett par vintervänliga skor! Jag använder just den beskrivningen då jag inte tror att dessa skor är överdrivet varma egentligen, men de är anpassade för vinter på andra sätt. De har en hög sula/platå som antagligen kommer lyfta upp mig ovanför snön en bit. Dessutom har de visat sig ha bättre grepp än jag trodde. De kostade bara 299 kronor (vilket är helt sjukt), så jag är väldigt nöjd med mitt köp!

Den enda nackdelen är att jag inte hittar de på H&M:s hemsida! De har dock sjukt många skor i sitt sortiment, det kan lika gärna vara så att jag missat dem när jag letat. Vill ni ‘give it a go’ så hittar ni H&M:s skosortiment HÄR!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..