Jobbmål för år 2019

Namnlöst-1

Jag har tidigare gjort ett inlägg om vad mina personliga mål för 2019 är, men jag har inte nämnt något om vad mina jobbrelaterade mål är. Mina matlagningsmål för förra året var att börja göra veckomatsedlar (igen) och att starta ett mat-konto på Instagram. Veckomatsedlarna gör jag ju – så check! Sen valde jag att inte starta ett nytt konto för mina matbilder på Instagram, utan istället börja lägga upp dem på mitt redan befintliga konto. Fördelningen är ungefär 50/50 på Instagram nu och jag är nöjd med det, så jag säger ”check” på det målet också. 😉

Men i år då? Jag har två mål för 2019…
– Börja lägga upp cookalongs på Instagram-story. Enkla steg-för-steg bilder där fokuset inte ligger på att bilderna ska vara så snygga som möjligt. De ska vara tagna med mobilkameran ‘in the moment’ medans jag lagar. Jag börjar redan ikväll – kolla in på min Instagram runt 19! (@mathildalundqvists)

– Börja blicka framåt. Efter det här året är jag klar med mina studier, då kommer jag vilja jobba med något som kan försörja mig utan problem. Mina sociala medier ger mig inte den tryggheten idag, så jag kommer under året fundera på hur jag ska gå vidare i framtiden. Finns det någon möjlighet för mig att att lägga i en till växel som gör att bloggen växer, ska jag söka ett jobb vid sidan av bloggen eller runda av sociala medier-kapitlet i mitt liv och göra något helt annat? Det här kräver såklart mycket fundering och jag kommer hålla er uppdaterade om mina tankar!

  1. Nora skriver:

    Kul! Själv är mitt matlagningsmål att laga minst 20 av alla hundratals rätter som jag har sparat på pinterest med sedan glömt bort.

  2. Louise skriver:

    Hoppas du hittar ett bra jobb och känner att du hittar ett jobb du trivs med o kan försörja dig .
    Ja älskar dina mat listor . Får så mkt inspo.

    1. Tack så mycket, det ska nog lösa sig på något sätt! 🙂 <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..