Helgens planer

Inlägget innehåller reklamlänkar/adlinks från NA-KD.

DSC_8455
DSC_8443
JackaHÄR // T-shirtHÄR

FREDAG: Idag spenderade jag morgonen hemma för att tidsinställa helgens inlägg, ingenting känns bättre än att ha det klart när man tar helg! Jag har lyckligtvis haft en väldigt lugn vecka i skolan, men idag mellan 11-13 var jag där för en redovisning. Nu är jag på väg till gymmet där jag ska möta upp Frida, efter det bär det av hemåt för att duscha och göra mig i ordning. Ikväll ska jag, pappa och Rebecka på L’avventura, men innan det kommer de över på lite mingel hemma hos mig. Jag tar med kameran och ska försöka fota ordentligt!

LÖRDAG: På förmiddagen står träning på schemat, efter det ska jag hem och försöka röja lite i förrådet. Inte så kul kanske, men det behövs verkligen! På kvällen ska jag ut, wihoo. Jag och Oskar äter middag hemma innan vi rör oss mot Frida och Kim, där ansluter även några fler. 🙂

SÖNDAG: Inga planer! På kvällen ska jag antagligen äta middag med mamma och pappa, samt respektive familjer. Antingen lagar vi något hemma eller så går vi till Bastard Burgers och testar deras veganska meny. Bloggaren Jävligt Gott har lanserat en ny meny hos dem som alltså är helt växtbaserad. Den ser sjuuuuk ut!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..