Ny klänning!

Inlägget innehåller en reklamlänk/adlink från Gina Tricot.

Namnlöst-1
KlänningHÄR

Alltså WOW, hur snygg är inte den här klänningen?! Det är en modell från Gina Tricot som de släpper då och då i lite olika mönster och färgkombinationer. Jag gillar verkligen passformen och nu har jag därför tre varianter av samma klänning; en röd/rosa, en svartglittrig och nu en leopardmönstrad!

På gårdagens utekväll matchade jag den med svarta lackiga klackar, men jag tror den kommer vara hur snygg som helst med bara ben och ett par vita sneakers också. Den kostar dessutom bara 299:- och är därmed världens kap!

Förresten, ser ni att jag testade på en ny slags frisyr? Jag har äntligen hittat en metod som får mitt hår att ligga snyggt bakåt – och dessutom stanna så under hela kvällen. Skulle ni vilja att jag visar proceduren i ett inlägg? 🙂

 1. Saga skriver:

  Gud vad snyggt – du passar så så bra i den här frisyren. Visa supergärna hur du gör!

 2. Josefin skriver:

  Ja visa jättegärna! Har aldrig fått till det där och ska på fest på lördag hahaha

 3. Madde skriver:

  Jaa visa gärna hur du gör! Superfint ju☺️

 4. Laura skriver:

  Hej! Brukade lyssna på din podd innan me Andrea! Men läste nt era bloggar. Idag mär jag åt mellanmål, slog de mig, jag saknar Mathilda Lundqvist i mitt liv??? Ska defenetivt läsa din blogg nu varje dag, så sluta aldrig!! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..