Serum – Budget/lyx

Inlägget innehåller reklamlänkar/adlinks från Lyko.

IMG_8790

Häromdagen fick jag hem ett bud från Vass PR som innehöll ansiktsprodukter från märket NO7. Det ska bli spännande att testa alltihop, men jag fastnade lite extra för det här vitamin C-serumet! Man skjuter själv ner vitminerna i vätskan, sen använder man pipetten för att droppa serumet i ansiktet. Kul grej ju! Ni hittar det HÄR. 

Namnlöst-1
1an: 89 kr – HÄR // 2an: 289 kr – HÄR // 3an: 1090 kr – HÄR

Serum känns, enligt mig, verkligen som en lyxvara – men glöm inte bort att det finns varianter i alla prisklasser. Sen är det väl som med alla skönhetsprodukter: man får många gånger vad man betalar för.

Ovan har jag valt ut tre varianter som har lite olika priser. Serumet från The Ordinary var högst upp på Lykos ”Mest sålda”-lista bland just serum, det känns ju verkligen lovande! Lyxvarianten från Estée Lauder har jag hört SÅ bra om, men den kostar ju definitivt en slant. Har ni testat något av dessa serumvad tycker ni isåfall?

PS. Jag återkommer med en recension av serumet från NO7 när jag använt det i ca 14 dagar!

  1. Serumet från The Ordinary är sjukt bra för att vara så billigt! Ger rejäl återfuktning och huden får ett fint ”glow”. Jag brukar blanda den med min dag- eller nattkräm när jag applicerar funkar att använda den enbart också! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..