Middag på L’avventura

Inlägget innehåller en reklamlänk/adlink från NA-KD.

Namnlöst-1
JumpsuitHÄR

I helgen så åt jag, Rebecka och pappa middag på L’avventura här i Stockholm. Vi har fått boka om vårt bord två gånger, när man bokar långt i förväg kan ju saker komma emellan. Bordet till den 25e januari bokade vi i oktober, det är ju också ganska längesen. Sjukt poppis är det!

Vi hade i varje fall bord klockan 20.45 och jag var klädd i en jumpsuit från en av Hanna Fribergs kollektioner från NA-KD. Den är sjukt snygg med de vita sömmarna. 🙂 Stämningen på L’avventura var i varje fall riktigt bra! Jag hade varit där två gånger tidigare, men häpnades ändå över den pampiga lokalen.

Namnlöst-1

Och maten då? Den första gången jag var på L’avventura så upplevde jag att miljön höll en högre nivå än maten. Det var däremot bara någon vecka efter att de öppnat, så jag och mitt sällskap respekterade att de inte kommit in i sina rutiner ännu. Nu har det gått ungefär ett år sedan de öppnade och jag tycker att maten var avsevärt mycket bättre nu än tidigare gånger jag varit där.

Bäst på menyn (av det vi åt) var tomatpastan med vodka och den flamberade ananasen till efterrätt. Båda dessa rätter ser ni på bilderna ovan! Ananasen tillagar- och flamberar de vid bordet, det är såklart också en sån grej som höjer betyget. Ni får heller inte missa vitlöksbrödet och de friterade risotto-bollarna till förrätt, de var också väldigt, väldigt bra.

”Sämst” på menyn skulle jag säga att deras side orders var, i alla fall av det vi beställde. Vi kompletterade våra pastarätter med en tomatsallad och en ugnsrostad broccoli med parmesan. Det smakade absolut bra också, men inte alls på samma nivå som den andra maten.

Men sammanfattningsvis vill jag verkligen rekommendera L’avventura till de som inte varit där tidigare! Se till att vara ute i riktigt god tid med bokningen bara. 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..